IZLETI

Kristalno čisto more, jutarnji cvrkut ptica u obližnjoj borovoj šumi, miris mediteranskog raslinja samo su neki od aduta koje možemo ponuditi.

Osim sadržaja za neumorne partijanere, imamo opuštajuće obiteljske aktivnosti za odmor kao što su obilasci nacionalnih parkova Hrvatske i kulturnih spomenika. Posjedujemo vlastiti brod s kojim je moguće organizirati jednodnevne izlete uvalama i grebenima otoka Paga te posjet plažama nedostupnima s kopna.

Nedaleko od objekta posjedujemo ranč s domaćim životinjama. Tijekom boravka u smještaju od 01.01.2018. - 20.06.2018 i 01.09.2018 - 20.06.2019 besplatno se može konzumirati magareće mlijeko koje dobrotvorno dijeluje na naš organizam protiv raznih bolesti, što uz svježi morski zrak i domaću kuhinju znači dobitnu kombinaciju.

Za kratak predah od mora,sunca i partijanja nudimo vam razno razne aktivnosti u samom objektu. Pa se tako se može zaigrat dobra partija biljara, pikada ili stolnog nogometa. A za sve one neumorne nudimo i Beer Pong.

U sklopu objekta nalazi se vanjski bazen s namještenom i uređenom terasom za zabavu svih uzrasta, prostranim restoranom s velikom ponudom domaćih jela, pizzama, jelima s roštilja i specijalitetima iz krušne peći.  Za više informacija pogledati RESTORAN.

Paintball 

Zaigrajte uzbudljivu i dinamičnu igru, probudite svoje instinkte i eliminirajte suparnike ispaljujući kuglice boje na poligonu. Igrači nose zaštitnu, specijalno dizajniranu masku koja ih štiti od eventualnog udarca kuglice. Postoji više različitih igra koje se može odabrat.
Paintball je siguran sport kad se igra po pravilima, a s obzirom da igrači tijekom igre ne dolaze u fizički kontakt rizik od eventualnih povreda vrlo je malen.

Bungee Jumpin

Prkosi gravitaciji, gledaj Zrće iz druge perspektive. Skoči i pobijedi strah uz najluđi bungee jumping u Hrvatskoj. Tik do mora na plaži Zrće u blizini brojnih noćnih klubova nalazi se 41 metar visoka dizalica za Bungee jumping. Ukoliko ste dovoljno hrabri i željni novoga iskustva svakako skočite.

Jet Ski

Na samoj plaži Zrće osim razno raznih klubova možete pronaći i ren a Jet Ski. Svatko voli brze vožnje morem.

Parasailing

Poletite s padobranom pomoću glisera i doživite nezaboravno iskustvo uživajući u prekrasnom pogledu na akvatorij otoka Paga. Poletite s plutajućeg pontona u zrak i letite do 100 metara visine! Gliser može podići do 3 osobe u isto vrijeme. Let traje 10 minuta nakon čega slijedi siguran spust u more.


Tube i Banane

Probudite adrenalin u brzini i valovima, vozeći se na tubama ili bananama iza glisera. Uživajte u adrenalinskoj vožnji na tubama ili bananama u trajanju od 10 minuta.

Kontakti

 

Adresa:

Kontakt osobe:

Korisni linkovi:

Caska 5a

Natalija Branović

Novalja

53291 Novalja

Ivana Branović

Otok Pag

E-mail:

 Broj telefona: Noa beach club
info@vilacaska.com

+385 99 250 9219

Aquarius club
POŠALJI UPIT  +385 98 990 4045 Papaya club
    Kalyipso club