Plaža Zrće

Svakako najpoznatija plaža na otoku Pagu je u uvali Zrće. To je velika uvala pokraj Novalje, na sjeveroistočnom dijelu otoka nasuprot grada Paga. Plaža je poznata u svjetskim razmjerima kao raj za mlade partijanere željne dobre zabave. Šljunčana plaža može primiti više tisuća kupača, te raspolaže velikim parkiralištem. Do plaže može se stići pješice, svega 15 minuta hoda od Vila Caske.

Osim kupanja, plaža nudi i mogućnost korištenja raznih sportsko-rekreativnih i zabavnih sadržaja kao što su bungee jumping za one najhrabrije, jet-ski, parasailing, cageball ili wake-boarding.

Posebnost ove plaže su klubovi Papaya, Kalypso, Aquarius i Noa na kojima zabava traje bez prestanka, a za glazbu su zaduženi najpoznatiji svjetski d.j.-i za koje su nastupi na Zrću postali stvar prestiža i potvrde kvalitete. Kroz dan postoji više ohlađujućih patya, dok su kasni sati rezervirani za nezaboravne izlaske. Ovdje ljeti znaju biti velike gužve i jako je važno biti isklesanog tijela i okićen najnovijim modnim dodacima jer ovo je mjesto na koje se dolazi vidjeti i biti viđen. Plaža Zrće je postala svjetski sinomim za ljetni zabavu i s pravom je zovu i hrvatskom Ibizom.

 

 

Vila Caska – 0.8 km

Novalja – 2.5 km

Stara Novalja – 4 km

Zrce Spring Break Europe 2017

02. - 05. June 2017.

Official, biggest and oldes Zrce Spring Break festival is celebrating 7th year in 2017!

Multiple Venues (Aquarius club & Kalypso club) Zrce beach, Novalja, Island of Pag, Croatia

More info and official booking: www.zrcespringbreak.com

 

Hideout Festival 2017

25. - 30. June 2017.

With over 100 headline acts and underground DJs performing across 6 open-air arenas, you can expect to hear everything from house and techno to bass and grime. Hideout is most popular festival for clients from United Kingdom.

Multiple Venues (Aquarius club & Kalypso club) Zrce beach, Novalja, Island of Pag, Croatia

More info and official booking: https://www.hideoutfestival.com/

 

Kontakti

 

Adresa:

Kontakt osobe:

Korisni linkovi:

Caska 5a

Natalija Branović

Novalja

53291 Novalja

Ivana Branović

Otok Pag

E-mail:

 Broj telefona: Noa beach club
info@vilacaska.com

+385 99 250 9219

Aquarius club
POŠALJI UPIT  +385 98 990 4045 Papaya club
    Kalyipso club